SMART partners

 

Door een intensieve samenwerking met onze partners kunnen wij onze relaties op heel veel vlakken goed van dienst zijn. Dit is een belangrijk onderdeel van het Smart ondernemers concept. Uw platform voor al uw vragen op het gebied van ondernemerschap.

Forza Adviesgroep

Forza Adviesgroep

We vinden het leuk om te verrassen. Om de verwachtingen te overtreffen. We doen dus niet alleen wat we moeten doen, maar gaan verder daar waar anderen stoppen. Dat geeft energie en resultaat!

Lees meer

We maken het verschil door mensen, kennis en ervaring. Dat is niet te beschrijven. Kom gewoon langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Ter voorbereiding op onze kennismaking verklappen wij alvast dat resultaat, gemak en relatie de sleutels zijn tot optimale dienstverlening en tevredenheid. Daar willen we graag met u over praten.

urlwww.forza-adviesgroep.nl

Het Loon Loket

Uw personeels- en salarisadministratie is bij ons in vertrouwde handen. Vertrouwd, inzichtelijk, volledig online. Uw administratie bij ons onderbrengen kan snel en eenvoudig. Zodat u kunt focussen op waar ú goed in bent: ondernemen.

Lees meer

Het LoonLoket onderscheidt zich door kwaliteit en service op het gebied van salarisadministratie. Wij kunnen de personeelsadministratie uit handen nemen.Wij bieden u ook de optie om gebruik te maken van onze software en daarmee zelfstandig uw salaris- administratie te verwerken.

urlwww.hetloonloket.nl

E-boekhouden

E-Boekhouden.nl

e-Boekhouden.nl is in 2000 ontwikkeld door software-ontwikkelingsbedrijf SkillSource.

Uit onderzoek bleek dat veel ondernemers behoefte hadden aan begrijpelijke, eenvoudige en betaalbare boekhoudsoftware. Online software stond toen nog in de kinderschoenen. Als een van de eersten ontwikkelde SkillSource een boekhoudprogramma dat volledig online te gebruiken was.

Lees meer

e-Boekhouden.nl heeft een grote bijdrage geleverd aan de huidige positie van online boekhouden in de softwarebranche.

urlwww.e-boekhouden.nl

Inficium

Inficium

Om mijn ambities als inspirator achterna te gaan zet ik mij graag in voor u en uw team, zodat de resultaten die u wilt halen door uw team als gezonde uitdaging worden gezien. Mijn passie ligt in het brainstormen over verbeteringen en het aanboren van nieuwe mogelijkheden. Daarmee ben ik een toegevoegde waarde voor groeiende en startende organisaties.

Lees meer
  • HR Advies
  • (Systemisch) Coaching
  •  Team Coaching

urlwww.inficium.com

Directwerven.nl

Directwerven.nl

Bij DirectWerven.nl zijn we gespecialiseerd in het bouwen van volledige offline en online wervingscampagnes voor werkgevers met een sterk behoefte voor het efficiënt recruiten van werknemers.

Lees meer

Dit doen wij vanuit de huisstijl van de werkgever online en offline via diverse high profile vacature sites of lokale media met een directe verwijzing naar de contactgegevens van de werkgever waarbij de grip op het recruitment proces direct bij de werkgever ligt.

We bieden daarmee ook de mogelijkheid om de voorselectie op ons te nemen zodat alleen de goede kandidaten aangeboden worden. Uiteraard zal dit steeds beter worden naarmate de relatie groeit met de klant en dat is wat we willen.

urlwww.directwerven.nl

Tec Pac

Tecpac

Wij zijn een gedreven en ambitieus bemiddelingsbureau voor technici gespecialiseerd in de vakgebieden Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde.

Lees meer

Onze kracht is vakgericht schakelen tussen behoeftes van medewerker en werkgever en de deur openen naar het duurzaam inzetten van capaciteit en ambitie.

urlwww.tecpac.nl

Credo Ondernemingsplan

Credo Ondernemingsplan

Credo Ondernemingsplan is een ervaren specialist in het leveren van een volledig op maat geschreven ondernemingsplan. Ons dienstenaanbod is afgestemd op zowel startende ondernemers als bestaande bedrijven die een nieuwe fase ingaan of een koersverandering willen realiseren. 

Lees meer

Een ondernemingsplan van Credo heeft een positieve invloed op uw overtuigingskracht waardoor u geloofwaardigheid en vertrouwen uitstraalt naar financierders en andere externe partijen.

urlwww.credo-ondernemingsplan.nl

Doen Communicatie

Doen Communicatie

Doen Communicatie is een Full Service Reclamebureau.

We leveren graag een creatief reclame of communicatie product van het begin tot het eind. Advies, strategie, creatie, vormgeving, DTP en productie.

Lees meer

En het liefste ondernemen we een beetje met u mee.

urlwww.doencommunicatie.nl

Jeroen Vemer

Jeroen Vemer

Kwaliteit, originaliteit, professionaliteit. Het zijn zomaar drie etiketten die je op mijn werk als graphic designer kunt plakken. Alles een beetje mooier maken is mijn motto en dat doe ik met hart en ziel. 

Lees meer

Het ontwerpen van een huisstijl of een bedrijfslogo is mijn specialiteit, maar ook voor het bouwen van een fraaie website kan je bij mij terecht.

urljeroenvemer.nl

Jasper van Everdingen

Jasper van Everdingen

Voor het overtuigend overbrengen van een geschreven boodschap heb je geen dure woorden nodig. Sterker nog, ze werken eerder averecht. Als tekstschrijver weet ik hoe je zorgt dat jouw verhaal wel wordt naverteld. Daarom help ik ondernemers en organisaties aan teksten die hun lezers aanspreken en overtuigen.

Lees meer

Wil je zeker weten dat de geschreven boodschap van jouw onderneming of organisatie aan deze eisen voldoet? Ik ben Jasper van Everdingen en ik schrijf en herschrijf journalistieke en commerciële teksten die duidelijk en doeltreffend zijn. Vertel mij wat in jouw hoofd zit, dan vertaal ik het naar een pakkende, begrijpelijke en op maat geschreven tekst.

urlwww.jaspervaneverdingen.nl

Away welness & events

A-Way Events & Wellness

A-Way Events & Wellness zet organisaties in beweging door op maat gemaakte events te verzorgen waarbij plezier, gezondheid & teambuilding centraal staat.

Lees meer

Onze meerwaarde is dat wij met meer dan 10 jaar ervaring en kennis op het gebied van: Events, Vitaliteitstrainingen en Coaching het evenement de energieke boost voor succes geven.

urlwww.a-wayevents.nl

van der Beek

Van der Beek

Een tekst schrijven voor bijvoorbeeld een website of advertentie blijkt vaak lastiger
dan gedacht. Vooral als de tekst kort en krachtig de boodschap moet overbrengen, de lezer moet prikkelen tot actie of moet bijdragen aan de vindbaarheid van uw site.

Lees meer

Ik help u graag met doeltreffende teksten. Van stevige oneliners tot complete sites, brochures of boeken. Goed naar u luisteren is altijd de eerste stap, zodat de uiteindelijke tekst ook echt úw verhaal is.

urlwww.vdbtc.nl

Assurantiekantoor Hubers

Assurantiekantoor D. Hubers

Al sinds 1946 bent u bij ons familiebedrijf op het juiste adres als u op zoek bent naar service en deskundigheid. Wij, als onafhankelijk tussenpersoon, zoeken altijd voor u de juiste mogelijkheden bij verschillende aanbieders. Doordat we dus geen binding hebben met een bepaalde maatschappij kunnen we de beste prijs/kwaliteitsverhouding garanderen bij die bij uw persoonlijke wensen en behoeften past.

Lees meer

Behalve kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede service vinden wij persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij zeer ruime openingstijden en bent u uiteraard altijd van harte welkom!

urlwww.hubers-assurantiekantoor.nl

MennoPost

Menno Post

Ik ben Menno Post, pensioenadviseur, pensioenspecialist, verteller en
vertaler van ingewikkelde pensioenmaterie.

Ik geef advies aan werkgevers over hun collectieve pensioenregeling voor hun werknemers, daarnaast adviseer ik de werknemers zelf over hun pensioen, maar ook de directeur grootaandeelhouder met zijn pensioenregeling.

Lees meer

Daarnaast werk ik ook projectmatig bij pensioenverzekeraars en pensioenfondsen. Bijvoorbeeld als pensioenspecialist op een collectieve of individuele pensioenafdeling.

urlwww.mennopostfinancieleprojecten.nl

SKV Advies

SKV advies

SKV Advies biedt u elk apart en deskundig en onafhankelijk advies op gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en echtscheidingsproblematiek.

Lees meer

Onze kenmerken:

  • Duidelijk en transparant
  • Rekent een tarief dat verschilt per situatie.
  • Adviseert u in een persoonlijk gesprek.
  • Uitstekende klantenservice

Via onze website vindt u alle informatie betreft onze diensten, ook kunt u gemakkelijk online een lening aanvragen, schade melden en gebruik maken van onze klantenservice.

urlwww.skv-advies.nl